LaZoe

Standnummer 003

Op www.lazoe.nl vind je allerlei vrolijke, hippe en trendy knutselspullen. Van vogelhuisjes beplakken met decopatch tot knuffel cactussen naaien van vilt (bekend van de Libelle Zomerweek).Wil je met meerdere vriendinnen gezellig knutselen dan zijn er complete DIY-pakketten waarmee je zo aan de slag kan.
Ook voor het knutselen met kinderen of als je voor een verjaardag een leuke activiteit zoekt dan vind je op lazoe.nl allerlei leuke verjaardagspakketten voor 8 kinderen. Helemaal compleet met instructie en al! Aan de jongens die het leuk vinden om te knutselen is ook gedacht! Daar is zelfs een speciale pagina voor vol met stoere decopatchvellen, dinosaurussen en andere stoere dieren van ecoshape.

 

Naast de DIY-pakketten verkoopt Lazoe ook losse knutselmaterialen zoals; decopatchvellen, lijmlak, kwasten, spaarpotten en ecoshape figuren om te decopatchen, houten vogelhuisjes en letterbakjes. Lazoe heeft het grootste assortiment decopatchpapier van de Benelux.

Ben je op zoek naar inspiratie of wil je graag tips over het werken met decopatch? Dan is het LaZoe Inspiratieboek een must! In dit boek leg ik (Lara van de Hoef) tot in de details uit hoe je verschillende artikelen heel makkelijk kunt decopatchen en waar je op moet letten. In het boek zitten ook nog 30 exclusieve Lazoe decoratievellen. Speciaal ontworpen voor het boek en helemaal in de stijl van Lazoe. Het LaZoe Inspiratieboek is verkrijgbaar in de boekhandel en via www.lazoe.nl natuurlijk. ISBN 978 90 453 1865 3. Het kost €12,50 inclusief de 30 exclusieve LaZoe decoratievellen.

Atelier LaZoe is in 2008 begonnen als atelier voor workshops, bedrijfsfeestjes en kinderfeestjes. Door de toenemende vraag van cursisten om materialen te kunnen kopen ben ik in 2009 gestart met de webwinkel. Dit was toen iets dat ik erbij deed. Mijn dagen waren gevuld met workshops geven en op evenementen staan. Nu in 2017 is de focus iets veranderd. Wat eerst workshopruimte was is nu een heerlijke gezellige en vrolijke ruimte waar ik alle bestellingen van de webwinkel inpak en waar ik nieuwe DIY-pakketten bedenk. De workshops geef ik nog wel maar dan voornamelijk buiten de deur op locatie.

www. lazoe.nl is dé webwinkel voor hippe, vrolijke en trendy knutselspullen. decopatch, DIY-pakketten, knutselpakketten, losse knutselmaterialen zoals ecoshape figuren, vogelhuisjes, letterbakjes, decoratieartikelen voor de vogelhuisjes en letterbakjes etc .