Bron & Co

HET adres voor de perfecte workshops!

Je kunt bij ons een workshop volgen in ons fantastische atelier in Langbroek. Maar al onze workshops kun je ook online bestellen en thuis maken. Bij iedere workshop ontvang je een digitale handleiding, voorzien van duidelijke foto’s en een goede uitleg, zodat je zo thuis aan de slag kunt. Van veel workshop hebben we sinds kort ook een filmhandleiding, als deze er is van de workshop die jij besteld hebt, mailen we je die automatisch toe.

Binnenkort kun je ook alleen de handleiding/film van een workshop kopen, zodat je met je eigen materiaal/producten thuis aan de slag kunt!

Onze workshops zijn exclusief! Bij veel workshops gebruiken we ‘andere producten’, denk aan mooie fotolijsten of kistjes. Daardoor is er per workshop maar een beperkt aantal kits beschikbaar en als dat op is…. dan is de workshop uitverkocht! Maar dat maakt wel dat je bij ons altijd een exclusieve workshop volgt. Wil je graag een workshop volgen, wacht dan dus niet te lang met boeken! Want VOL=VOL. (Digitale handleidingen en films zijn natuurlijk dan nog wel beschikbaar).

Alle workshops zijn incl. een lekkere lunch, koffie en thee. De dagworkshops zijn van 10.00 tot 15.30 uur, tenzij anders wordt vermeld. Zelf altijd de volgende materialen meenemen: snijmat, snijapparaat, liniaal, mesje, schaar, vouwbeen, vloeibare lijm, goede dubbelzijdige tape, gluedots, foamtape, crop a dile, cornerchomper. Mocht je meer/andere materialen mee moeten nemen dan sturen we je hier van te voren een mailtje over.