Canon Nederland

Standnummer 052

Canon zal aanwezig zijn op PaperPassion met een enthousiast team van mensen die je graag laten kennismaken met diverse printers die reuze handig zijn voor al je creatieve projecten! Denk hierbij aan de handige Canon Selphy CP1300 fotoprinter. Print hiermee prachtige foto’s vanaf je smartphone, digitale camera of SD-kaart en ontdek nog tal van andere mogelijkheden. Ook geven we je graag inspiratie en tips mee voor je creatieve projecten met de Canon PIXMA printer, je zal versteld staan van de mooie A4-prints.

En we hebben een nieuwtje voor je, ken je de Canon Zoemini-printer al? Deze printer in zakformaat is de ideale accessoire voor bij je mobiele telefoon! Maak foto’s in je eigen stijl met trendy filters, AR, kaders en tekeningen met de Canon Mini Print-app of maak collages van kleinere opnamen. Haal de Canon Zoemini uit je jaszak of tas en print direct fotostickers, waar je ook bent, om te delen of om een uniek, persoonlijk item te maken. Het bijbehorende papier is vlek- en scheurbestendig dus perfect om helemaal mee los te gaan in jouw creatieve wereld!

Daarnaast hebben we samen met Tineke Visser een leuke Make & Take tafel ingericht zodat je zelf kan ervaren welke
Canon-printers jou kunnen helpen met al je creatieve projecten. Natuurlijk hebben we een aantal mooie beursaanbiedingen voor je in petto en neem zeker ook het gratis en handzame SELPHY boekje mee met de 10 meest gestelde vragen. Zo haal je nog meer uit je Canon SELPHY-fotoprinter!

Dus kom gezellig langs bij onze Canon stand en Make & Take tafel en laat je verrassen!