Creative Inspiration

Standnummer 047

Creative Inspiration

Duke die met zijn bedrijf Creative Inspiration pas in 2020 is gestart, is toch is al jarenlang een vertrouwd gezicht in de creatieve wereld. Niet alleen in Nederland maar ook internationaal,  in België en in heel Duitsland, is hij vaak met een grote stand aanwezig.

Niet zo gek, als je opgegroeid bent in een ‘Creatief nest’. Oma en ook moeder Amanda, die hem ook nu altijd nog vergezeld op de beurzen, hadden beide bedrijven in de creatieve sector.

Duke:
‘Als kleine jonge ging ik altijd al mee met mijn moeder naar de beurzen. Om te helpen met sjouwen, de stand opbouwen én ook om te demonstreren. Ik vond dat laatste heel leuk en deed die demo’s om zo de mensen ervan te overtuigen, dat als een kind iets kan, dan kan een volwassene dat zeker!’

De merken die ze mee nemen naar de beurs: Tim Holtz van embellishments tot de stempels, inktsoorten en stanzen, Aall&Create, een uitgebreid assortiment van Stamperia, Nellies Choise, Prima Marketing, een uitgebreid stempelinkt assortiment met leuke aanbiedingen, Dylusions, Duke’s Embellishments, Polkadoodles,  Gildingwax van Pent Art, Craft Emotions en ook van Joy Crafts zijn er leuke aanbiedingen.