Creative Inspiration

Standnummer 066

Creative Inspiration

Duke die met zijn bedrijf Creative Inspiration pas in 2020 is gestart, is toch is al jarenlang een vertrouwd gezicht in de creatieve wereld. Niet alleen in Nederland maar ook internationaal,  in België en in heel Duitsland, is hij vaak met een grote stand aanwezig.

Niet zo gek, als je opgegroeid bent in een ‘Creatief nest’. Oma en ook moeder Amanda, die hem ook nu altijd nog vergezeld op de beurzen, hadden beide bedrijven in de creatieve sector.

Duke:
‘Als kleine jonge ging ik altijd al mee met mijn moeder naar de beurzen. Om te helpen met sjouwen, de stand opbouwen én ook om te demonstreren. Ik vond dat laatste heel leuk en deed die demo’s om zo de mensen ervan te overtuigen, dat als een kind iets kan, dan kan een volwassene dat zeker!’

Nu is Duke én moeder Amanda voor het eerst op PaperPassion ter gelegenheid van de SummerSpecial en zij pakken meteen uit met een hele grote stand én een leuke workshop.

Ze laten niet alleen de vrouwen, maar óók mannen graag zien, hoe leuk het is om Mixed Media projecten te maken met hun producten. Ze werken met verschillende merken en technieken door elkaar, om altijd tot een mooi eindresultaat te komen. Ze toveren stukje papier om tot een stukje niet van echt te onderscheiden metaal en ook met gildingwax, modeleerpasta en rijstpapier ga ja  in de workshop aan de gang op bijvoorbeeld een houten kistje. Het eindresultaat: een waanzinnig mooi Mixed Media object.

De merken die ze mee nemen naar de beurs: Tim Holtz van embellishments tot de stempels, inktsoorten en stanzen, Aall&Create, een uitgebreid assortiment van Stamperia, Nellies Choise, Prima Marketing, een uitgebreid stempelinkt assortiment met leuke aanbiedingen, Dylusions, Duke’s Embellishments, Polkadoodles,  Gildingwax van Pent Art, Craft Emotions en ook van Joy Crafts zijn er leuke aanbiedingen.