Dafs Notebook

Standnummer 028

Ik ben Daphne Heertjes, eigenaar van Dafs Notebook. Ik heb al jarenlang een passie voor het plannen op papier. Dafs Notebook is ontstaan uit een voorliefde voor alles wat papier en planner is. Maar vooral om de dagelijkse taken die ik wil doen realistisch, memorabel en in balans te houden. Ik ben altijd op zoek naar zo efficiënt mogelijk met mijn tijd omgaan maar ook om zoveel mogelijk mezelf te blijven en te werken met inspirerende materialen die me blij maken.

Alle producten zoals de leren Notebooks, Planner Stickers, Journal Stickers en Inserts worden dan ook gemaakt onder het motto:

”First make it work, then make it pretty & Cute”. 

Eenvoud en overzicht zijn de basis van een goed te volgen plan, echter, wanneer je iets niet aantrekkelijk maakt, zal je het minder gebruiken en daardoor het overzicht kwijt raken. Mijn oplossing: Combineer beide. Dafs Notebook producten kenmerken zich dan ook door eenvoud, voor meerdere toepassingen geschikt, uniekheid en een kleine doch zeer belangrijke “gezelligheidsfactor”. De producten zijn in eigen beheer handgemaakt, geïllustreerd en ontworpen om jou iedere dag te ondersteunen in je Journal en Plan activiteiten.

Neem eens een kijkje op de Website voor een selectie van de beschikbare producten en je bent van harte welkom bij de stand.