Handysis

Standnummer 037

Handysis

Hoi mijn naam is Agnes, samen met mijn zus Carin zijn we echte ‘handy sisters’. We hebben alle mogelijke hobby’s en technieken al uitgeprobeerd. Wij kunnen je er dus alles over vertellen en je goed adviseren. Scrapbooking, zelf toffe kaarten maken voor de Kerst of bij een andere gelegenheid, stempelen, inkleuren, haken, schilderen, boetseren, mixed media. Je kan het zo gek niet noemen of we hebben het gedaan.

Toen ik in 2019 dan echt voor mezelf begon met de online verkoop van diverse hobbymaterialen, was de naam voor mijn bedrijf gauw verzonnen: Handysis. Want Carin helpt me altijd op de beurzen waar ik sta en nu dus op PaperPassion SummerSpecial. Hier verkopen wij o.a. producten voor mixed media, het maken van kaarten en stempels. Het merk Stamperia, Cadence en Ranger vind je in ons assortiment en regelmatig worden er nog nieuwe artikelen en merken aan toegevoegd.

Dit keer geven we ook een workshop. We leren je om van een transparant glazen schaaltje én rijstpapier een beeldig cadeautje te maken. Heel origineel. Daar wil je toch een heel servies van :-)? Op de activiteitenpagina lees je er alle ins en outs over.