Ik Journal

Standnummer 061

Ik Journal

Maaike van Ik Journal vindt het fijn om met één lijn te werken omdat alle producten goed bij elkaar passen. Er zijn zoveel merken, producten en mogelijkheden, maar er was geen enkele webshop waar je van één merk het hele assortiment krijgt aangeboden.

Artjournalen is een creatief dagboek maken. Het is een manier om je hoofd leeg te maken, om creatief bezig te zijn en dan niet volgens een patroon of schema, maar volledig zonder regels, zonder vaste patronen en je creativiteit los te laten.

Kleurrijk, dat is wat de collectie van Art by Marlene zeker is! Hierin kun je zo wild en fel werken als je wilt, maar ook ingetogen, de kleur van je achtergrond is hierin alles bepalend.

Als je nieuw bent, in de ‘ ArtJournal’ wereld, dan constateer je dat er zo’n overvloed aan producten is. Met één productlijn kun je meer gestructureerd beginnen en bekend raken in de grote wereld van ArtJournals.

Ik Journal is dé plek voor artjournal producten van Art by Marlene. Als enige in heel Nederland heb ik de volledige nog leverbare collectie van Art by Marlene. De uitlopende series, maar óók altijd  de laatste nieuwe actuele ontwerpen.

Op de PaperPassion SummerSpecial zijn alle producten te koop. Tijdens de workshop laat ik je zien, wat er allemaal mogelijk is met de producten en overlaad ik je graag met inspiratie.
Kijk op de activiteitenpagina voor meer informatie