Just Jolande

Standnummer 008

JustJolande is ontstaan doordat de Craftorij besloot om er mee te stoppen. Marleen en ik hadden toen al twee series stempels uitgebracht en dat liep fantastisch. Daarom besloot ik dat ik maar een klein bedrijfje op moest zetten, workshops blijven geven en de producten waar ik graag mee werk te koop aanbieden zodat het in ieder geval verkrijgbaar is in Nederland. Dat viel nog niet mee naast een full time baan bij defensie. Gelukkig kan ik me per 1 oktober volledig werpen op JustJolande. Daarnaast heb ik een top designteam die me ontzettend goed helpen om een succes te maken van JustJolande.

De producten die ik ver koop zijn mixed media producten van Cadence. Fijne verf en mediums die een lust voor het oog zijn en heerlijk werken. Zij hebben ook een ruime sortering aan stencils dit alles voor een schappelijke prijs. Verder ben ik gespecialiseerd in producten juist voor het stempelen. De inkten, papiersoorten, dies etc. Mixed media en stempelen worden hier heerlijk samengebracht.

Op PaperPassion heb ik de nieuwste stempels van Unity Design by Marleen van Meerendonk en ondergetekende. JustJolande is de enige die buiten Unity deze stempels mag verkopen.

Ik heb alle nieuwe dies van Seth Apter en al de dye inkt van Gina  K.

                


blogger-glossy-icon