Kimago

Standnummer 034

Creativiteit zit in mijn bloed. Zo ging mijn opa op zijn 64e naar de Kunstacademie te Maastricht. Zelf heb ik gekozen voor een opleiding aan het Nimeto te Utrecht. Daar kwam ik er al gauw achter dat ik grafisch vormgeven geweldig vind, maar niet voor de harde reclame wereld.  

Ik wil mooie dingen maken waar mensen echt gelukkig van worden.

In mijn stand heb ik 4 verschillende soorten productgroepen:

1. Easy Hand Lettering kaartenboekjes & verjaardagskalender:
De basislijnen van de letters staan al op het papier geprint, deze hoef je alleen nog in te kleuren en/of over te trekken met markers, stiften, pennen, potloden, etc.

2. Easy Hand Lettering raamtekening sjablonen:
Met deze papieren sjablonen/mallen maak je de leukste raamtekeningen. Plak het sjabloon op het raam en trek het over met een kalkmarker. Voor veel thema’s heb ik een sjabloon, denk aan: herfst, Sinterklaas, Kerst, Pasen, verjaardag, geboorte, etc.

3. Dit is mijn SPORT invulboekje / fotoalbum:
Zitten jouw kinderen op een sport? Die van mij wel en de foto’s ervan waren overal behalve bij elkaar. Om dit op te lossen heb ik een sport invulboekje / photoalbum ontworpen. Hier kan je per seizoen bijhouden in welk team je zit, wat je leukste overwinning is geweest in het seizoen, een leuke teamfoto met alle namen van je teamgenoten, foto’s van teamuitjes, noem maar op. Een mooi boekje om later herinneringen mee op te halen.

4. Cadeau inpak sets:
Koop jij ook veel cadeautjes via internet? Super handig natuurlijk, maar wie gaat ze mooi en leuk inpakken? Het inpakken mag je zelf doen, maar dit wordt een stuk leuker met mijn cadeau inpak sets. Hierin vindt je per set; cadeaupapier, labels, stickers, lint/touw en extra decoratie. Op deze manier wordt het nog leuker om je cadeautje te geven.

Easy Handlettering kaartenboekjes, verjaardagskalender en wenskaartenset, raamtekeningsjablonen met bijhorende kalkpennen, mijn sport invulboekje / fotoalbum  en cadeau inpak sets.

Ook enthousiast geworden over de producten van Kimago.nl? Dan hoop ik u te ontmoeten tijdens PaperPassion.

Creatieve groeten,

Kim Hardeman