Kimya Verpakkingen

Standnummer 023

Kimya Verpakkingen

De kunst van inpakken is toegankelijk voor iedereen! En wij helpen je erbij! Niet alleen met de artikelen om cadeautjes leuk in te pakken, maar ook stansen, stempels, papier, mixed media, ondergronden, heel veel linten, kant, Washi tape en kleine frutseltjes om de cadeautjes mee te decoreren, vind je in ons assortiment.

Wat dacht je van ons Kraft assortiment met o.a. labels, diverse formaten zakken én etiketten. Onze (eigen lijn) etiketten met leuke teksten, behalve in Kraft in wel 250 verschillende designs en kleuren verkrijgbaar. Een echte hype op dit moment zijn die in schoolbordzwart. De ‘handmade’ tekstetiketjes zijn erg gewild bij elke creatieve hobbyist. Handmade with love, 100% handmade: jouw tekst zit er vast en zeker tussen! Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Op PaperPassion zijn de meeste verkrijgbaar voor € 1,00 per verpakking van 20 stuks. Leuk om een mooi ingepakt cadeautje te geven, maar nog veel leuker om het te ontvangen.

Voor wie het verhaal van Kimya nog niet kent, hier een stukje historie….

In 1999 zijn wij begonnen in de verpakkingen, onze klanten waren bedrijven die grote aantallen bestelden. In 2005 kwamen er klanten aan de deur die kleine aantallen verpakkingen wilden, na de eerste zes weggestuurd te hebben, kwam toch het besef dat er eigenlijk helemaal geen aanbieders waren in kleine aantallen.

Marktplaats werd eerst onze verkoopplaats van kleine aantallen. Na een half jaar liep het zo goed dat we een nieuw bedrijf hebben opgezet KIMYA, vernoemd naar mijn kindjes, Kim(my) en Ya(ël). Al gauw kwam er een webwinkel, eerst via gratiswinkel.nl. Daarna een echte webwinkel op www.kimya.nl, waar alles op rolletjes loopt.

Naast onze core business: verpakkingen, hebben we ons in de creatieve wereld gestort en niet zonder resultaat! Voor elke kunst en creativiteit hebben we superleuke dingen. We hebben inmiddels een volwaardige creatieve winkel van ca. 360 m2. Op de bovenverdieping van onze verpakkingsfabriek op ons adres in Arkel, open van maandag tot en met vrijdag open van 10:00 – 15:00 uur.

Kom naar onze stand op PaperPassion om een selectie van ons assortiment te bewonderen en lekker te shoppen.