Petit Paris Illustraties

Standnummer 068
Tags

Bij Petit Paris kun je kaarten, posters, agenda’s en nog veel meer vinden met een Zeeuws tintje, vrolijke bloemen of gekke dieren. Alle illustraties zijn getekend door Debbie, oprichtster van Petit Paris.

Ik teken, knip, plak en verander net zolang totdat ik het gewenste resultaat heb bereikt. Als de illustraties klaar zijn bewerk ik ze met Photoshop en Illustrator tot een kaart, agenda of kalender. De drukker doet de rest.

Leuke stationery producten dus, met schattige meisjes, mooie bloemen en allerlei dieren. En dat dan in alle denkbare vormen, variërend van kleine cadeaukaartjes, wenskaarten en ansichtkaarten tot posters, verjaardagskalenders en nog veel meer.

“Het begon met een tekening van een Zeeuws meisje, maar tegenwoordig teken ik niet alleen meer Zeeuwse taferelen, maar allerhande kleurrijke dingen waar ik blij van word.”

Bijna alle producten zijn gedrukt op 100% gerecycled papier. Dat lukt helaas nog niet voor alle producten maar er komen er steeds meer bij

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje, stuur je zo nu en dan een kaartje of wil je graag een leuke poster voor aan de muur? Kom dan even bij me langs in Petit Paris.