Teddy Paper

Teddy Paper
Standnummer 062

Hoi, ik ben Lotte en ik houd van knutselen, papier en plannen. Drie jaar lang had ik een Etsy winkel met van alles dat met agenda’s te maken had. En toen werd Teddy Paper geboren. Gewoon, omdat ik geen kleine planner kon vinden die altijd mee kan, functioneel is én er ook nog leuk uitziet. Jouw Teddy kan dat allemaal en je kunt haar ook gewoon lekker in je tas gooien! Je planner is beschermd door de hoes en er kan dus ook niks tussen je pagina’s vallen.

Als je je Teddy bij je hebt, dan heb je ook altijd een pen bij je, want er zit een handige etui verstopt in de hoes. De planner is ook lekker licht: 60 grams papier. Dit papier drukt niet door, ook niet bij vulpen. Om het plannen wat gemakkelijker te maken zitten er 3 metalen pagemarkers bij je Teddy. Deze markeerders zijn zo dun dat ze geen sporen op je papier achterlaten. Jouw Teddy is een gebonden planner. Dat zorgt voor een lange levensduur en hierdoor ligt ze ook plat.

Je kunt je Teddy gebruiken zoals je wilt; als agenda, planner, goal-digger, tracker of dagboek. Er zitten kleurrijke jaar-, maand- en weekoverzichten bij. Het leuke is dat je kunt kiezen uit 6 hoezen en 6 planner covers. Voor 2019 is ook gezorgd, met een overlooppagina kun je nu je dromen voor 2019 al in je Teddy opschrijven.

Kom je me op Paper Passion bezoeken om te kijken hoe jouw Teddy er uit gaat zien?