Becolorand

Denise Beckand

Becolorand

Denise Beckand

Workshop: Flowerbox

De Flowerbox is een doosje vol papierplezier. Bij het maken en vervolgens bij de gelukkige ontvanger. In de workshop maak je een papieren bloemendecoratie, geschikt om in een doosje per post te versturen aan ieder die je lief is. De decoratie gebruik je als onderdeel van bijvoorbeeld een kaart en kan de jarige job gebruiken als een feestelijke armband. En mogen we straks weer allemaal weer naar feestjes toe? Dan stop een cadeautje ín het doosje en doe je de decoratie bóvenop het doosje. Of versier je de wijnfles er mee. Wat een feestje van papier!

 

 

 

 

 

 


Docent: Denise Beckand


Over @Becolorand 

Welkom in mijn Papierenwereld, ik ben Denise Beckand en BeColorAnd is mijn plekje waar ik graag mijn liefde voor Papier en kleur laat zien.
Ik werk als Papierkunstenares, illustrator en neem je graag mee in het hele proces van het ontstaan en de uitwerking van een idee.
Lang geleden studeerde ik Textiele Werkvormen aan het Mollerinstituut te Tilburg maar na mijn afstuderen ben ik textiel uit het oog verloren. Hiervoor is een liefde voor papier in de plaats gekomen.
De fascinatie voor een plat stuk papier en dit om te toveren tot een 3-dimensioneel object of een collage-illustratie is eindeloos en kan ik mijzelf helemaal in verliezen, keer op keer… Graag breng ik jou ook mijn liefde voor de papierknipkunst over.