DLS Design

Workshop Kennis maken met Mixed Media Kits

DLS Design

Workshop Kennis maken met Mixed Media Kits

Workshop ‘Document Life Stories’

Maak kennis met de unieke en exclusieve designs van de [Document] Life Stories.

De producten en complete kits zijn ontworpen door het grafisch team van DLS Design en zijn perfect voor het documenteren van je herinneringen. Je zult tijdens deze workshop ervaren dat de producten in de kit perfect op elkaar afgestemd zijn en dat ze toegankelijk en uniek zijn.

We hebben inspiratie kits, maar ook kits inclusief techniek uitleg, genaamd Be Creative.

Onze docent Femke Kokke is het vaste gezicht van de DLS kit en de Be Creative kit en zal tijdens de Paper Passion meer laten zien over de kits en mogelijkheden. Je kiest ter plekke voor een kit naar keuze (2 verschillende soorten) en of je een pocket page pagina, scrapbook pagina of TN pagina wilt maken. De technieken zullen per workshop verschillen. Het is dus ook mogelijk, je voor meerdere workshops op te geven indien gewenst.

Femke zal je begeleiden bij deze workshop en zij zal je ook laten zien welke Mixed Media producten zij gebruikt bij de Be Creative kits. Zo krijg je meteen een goed beeld van de inspiratie en technieken die we elke kit leveren. Doe mee; ontvang bij deelname een exclusieve mini kit en laat je inspireren!

* indien je in een TN wilt werken, kun je op de beurs tegen gereduceerd tarief een TN boekje aanschaffen of deze zelf meenemen van huis.