Handletteren

Lisanne Ooijevaar - Crealis

Handletteren

Lisanne Ooijevaar - Crealis

Workshop: Handletteren

Lisanne Ooijevaar van Crealis komt vanuit Noord-Holland om jullie een workshop Handletteren te laten volgen. Wat ze precies met jullie samen gaat doen is nog een verrassing.

 

Lisanne Ooijevaar is mijn naam. Ik ben zelfstandig ondernemer en creëren zit in mijn bloed; mijn handen móeten iets maken.
Tijdens mijn HBO opleiding tot beeldend therapeut, zijn bijna alle materialen al eens door mijn handen gegaan. Na 6 jaar in de kinderpsychiatrie te hebben gewerkt als therapeut, heb ik volledig voor mijn bedrijf gekozen.

Ik lever producten waar liefde en aandacht in zit, met een persoonlijke touch. Geen dertien-in-een-dozijn, maar maatwerk. Het tekenen van letters, bloemen en planten is mijn grootste passie. Hierin ze je mijn liefde voor de natuur terug. Het is een grote inspiratie en ik wil mijn steentje bijdragen aan een kleinere footprint. In mijn bedrijf wordt zo weinig mogelijk plastic gebruikt en plastic wordt gerecycled waar mogelijk. Er wordt zoveel mogelijk gekozen voor duurzame en milieuvriendelijke materialen en er wordt op maat gemaakt, zodat overproductie en weggooien wordt voorkomen.

Het doel van mijn bedrijf is mensen blij maken. Want daar word ik ook een blij mens van.

 


Docent: Lisanne Ooijevaar – Crealis