Maud Boom

Maud Boom

Maud Boom

Maud Boom

Workshop: Je fotoleven op orde

Hik jij ook zo op tegen het maken van een fotoboek? Of heb je heel veel foto’s op je telefoon staan of misschien zelfs afgedrukt, en weet je niet waar je moet beginnen?
Of ben je misschien bang om je foto’s kwijt te raken? Of erger, bang om vergeten te worden en niks meer van jezelf achter te laten voor je kinderen en kleinkinderen?

Handig een fotoboek maken, je foto’s veiligstellen voor jezelf en voor de volgende generaties, dat is wat ik je leer in deze workshop.
Ik ben Maud Boom en ik ben Foto Manager. Ik help je je fotoleven op orde te brengen.
Ga deze zomer met mij aan de slag met je vakantiefoto’s? Kom dan op 2, 3 of 4 juli naar de PaperPassion beurs en ik leer je hoe je handig een fotoboek maakt.

Je krijgt tips and tricks hoe je gemakkelijk een foto project kunt starten en voltooien. Want het organiseren van je foto’s is een extreem overweldigende onderneming.

Jij bent van harte welkom op 2, 3 of 4 juli bij Maud Boom, je fotoleven op orde.

P.S. Neem afgedrukte foto’s mee naar het PaperPassion Verwennement. Bij binnenkomst ontvang je een voucher, die je recht geeft om 10! foto’s GRATIS in te laten scannen met mijn Epson FastFoto scanner om ze vervolgens GEDIGITALISEERD in je inbox te ontvangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Docent: Maud Boom