MeexMakes

Jill Meex

MeexMakes

Jill Meex

Workshop: Papiersnijden in een zelfgekozen vorm

Leer de kunst van het papiersnijden.
We gaan deze techniek leren doormiddel van een eigen gekozen ontwerp.
De ontwerpen worden uitgesneden met een hobbymes, dat speciaal bedoeld is voor de kleinste details.

Er zijn verschillende soorten ontwerpen in diverse formaten beschikbaar.

*   Zo is er de keuze voor een kaartformaat die, nadat het ontwerp uitgesneden is, op een bijbehorende kaart geplakt kan worden of afgewerkt kan worden met verf en andere materialen.
*   A5 en A4 formaten kunnen na de uitsnede in een lijst geplaatst worden, zo heeft u een mooi aandenken voor in uw interieur of als originele muurdecoratie.

Deze workshop zou ook als opstap kunnen dienen voor het maken van een eigen Shadowbox, waarvan op de beurs een aantal voorbeelden zichtbaar en te koop zullen zijn.

DIY pakketten zijn tevens verkrijgbaar in de stand van MeexMakes, dus mocht uw voorkeur liggen bij een andere workshop en heeft u geen tijd meer om aan te schuiven op de dag zelf, dan kunt u altijd nog thuis verder met deze waanzinnig mooie en rustgevende techniek!

 

 

 

 

 

 


Docent: Jill Meex


@Over Jill Meex

MeexMakes is de bedrijfsnaam van Jill Meex. Ik ben in 2007 afgestudeerd aan de kunstacademie in Tilburg en sindsdien werkzaam als kunstdocent in het voortgezet onderwijs.

Naast mijn parttime baan in het onderwijs en het moederschap probeer ik mijn vrije tijd zoveel mogelijk te steken in mijn eigen bedrijf. Mijn specialisatie is daarin sinds een aantal jaar het papiersnijden waarbij ik eigen ontwerpen omzet tot lieve taferelen van papier in een houten kistje voorzien van een lampje, Shadowbox genoemd.

Het papiersnijden is een rustgevende bezigheid, met diverse mogelijkheden. Ik hoop dat ik hier meer mensen enthousiast voor kan krijgen, want het is zeker de moeite waard!