Pronty Crafts

Patricia en Sandra

Pronty Crafts

Patricia en Sandra

Workshop 1: Happy Mixed Media 

Op een MDF Wall panel gaan we met papier, stencils, foamstempels en verschillende vloeistoffen aan het werk om zo een mooi geheel te creëren: een ‘Happy mixed media’. Natuurlijk mag je je eigen Wall panel mee naar huis nemen. Je hebt er vast al een plaatsje voor in je gedachten.

 

 

 

 

 

 


Workshop 2: Zomer met Julia Woning

Met de nieuwste lijnen van Julia Woning gaan we kaarten maken formaat 15x15cm. We werken met stencils, foamstamps, allerlei vloeistoffen en de gelliplate. Je hebt voldoende tijd om er één of misschien wel twee te maken en natuurlijk mag je die mee naar huis nemen.

 

 

 

 

 

 


Workshop 3: Art Journaling 

We gaan art journal pagina’s maken. Hiervoor gebruiken we stencils stempels en allerlei vloeistoffen. We maken van twee A-5 pagina’s, een mini art journal van vier pagina’s. Geknoopt met lint of met gaatjes, zodat je ze thuis in jouw planner kunt doen.

 

 

 

 

 

 


Docenten: Patricia en Sandra


Over @Pronty Crafts

Pronty Crafts is een hobbymerk van Yart Factory B.V.
Alle producten worden in de eigen Nederlandse fabriek geproduceerd middels moderne computer gestuurde laser en CNC freesmachines. Pronty Crafts heeft een eigen designteam, maar werkt ook samen met designers en ontwerpers zoals Julia Woning. Onze producten worden voornamelijk gebruikt voor kaarten maken, journaling, scrapbooking en home decoratie.

Even voorstellen:

Patricia Miltenburg
Mijn naam is Patricia, de meeste kennen mij als CreaMonkey Patricia. Wat is het toch fijn om creatief bezig te kunnen zijn! Al een paar jaar ben ik creator voor Pronty Crafts en maak ik deel uit van het designteam van Julia Woning. Ik vind het heerlijk om te journalen, mixed media en kaarten te maken. Sinds kort waag ik mij aan het maken van plannerpagina`s. Je vind mij op facebook en Instagram @creamonkeypatricia. Ik ben eigenaresse van de webshop www.lovvlifestyle.nl. Mijn lijfspreuk is er eentje van Pippi Langkous “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”.
Veel plezier en creatieve groetjes, Patricia

 

Sandra van der Wiel
Mijn naam is Sandra ook wel bekend als @wisdomdesigns op de social media kanalen. Ik zit al heel wat jaartjes in het creatieve vak en vind heel veel verschillende creatieve dingen leuk. Vooral projecten met mixed media. Ik kan ook geen dag zonder creatief bezig zijn. Sinds kort zit ik in het designteam van Pronty Crafts en mag ik met hun mooie producten werken, wat heel erg leuk is.
Tot op het PaperPassion Verwennement, groetjes, Sandra

 

De volgende workshops zijn op 2 en 3 juli. We geven samen de workshops. In verschillende stappen, zodat ook de personen die nog niet thuis zijn in de diverse technieken mee kunnen doen. Je gaat in ieder geval altijd naar huis met een uniek project door jou zelf gemaakt.