Studio Light

Designers project journal cover

Studio Light

Designers project journal cover

Workshop Designers Project Journal Cover

Deelnemers maken een Designers Project Journal Cover met de nieuwe Studio Light lijn “Jenine’s Mindful Art Collection”. De demo georganiseerd door Studio Light gedaan door Corrine Reijngoudt en Joyce Jansen. Zij gaan de ‘Jenine’s Mindful Art Collection’ demonstreren. Hiervoor heeft Designer Jenine Siemerink zelf het project bedacht. Met een veelvoud aan materialen zullen ze een omslag van een A5 boekje dat als journal/planner gebruikt kan worden gaan decoreren. Hierbij komen verschillende mixed-mediatechnieken aan bod. Let op de workshop is bedoeld voor personen boven de 12 jaar.


Dag: Alle dagen


Tijd: 10.15 -11.15- 12.15. Middagprogramma wordt vermeld bij de kraam.


Tijdsduur: maximaal een uur


Docent: Corinne Reijngoudt en Joyce Jansen

Beide dames zijn al enkele Jaren lid van het Promoteam Kaarten en het Demoteam van Studio Light. Ze werken veel met de door Studio Light ontwikkelde materialen en zullen de workshopdeelnemers begeleiden in het maken van een mooi project. Corrine en Joyce gaan op stevig aquarelpapier een ondergrond maken met watercolor,  hierop werken ze  met Rice Paper, stempels en stencils. Daarna decoreren ze dit met die cuts en betekenisvolle teksten uit de collectie.  Een mooie cover voor een zelf verder te vullen journal.


Is vooraf inschrijven noodzakelijk?: nee (inloopworkshop vol = vol)


Kosten: geen kosten Sponsored by Studio Light!


Wat krijg je voor het inschrijfgeld:. Zie boven


Moet je zelf nog iets meenemen: Basisgereedschap is handig hoef je niet te wachten, maar is niet noodzakelijk. (Schaar, matje, mesje, liniaal en kwastje).


Is er basiskennis nodig: Nee


Standnummer: Tafel 3ab


       

Joyce Jansen en Corrine Reijngoudt