Wie maakt het?
(alleen aanwezig op vrijdag)

Geeke Voortman

Wie maakt het?
(alleen aanwezig op vrijdag)

Geeke Voortman

Workshop: Journal Omslag van Washable Paper

Speciaal voor het PaperPassion Verwennement heb ik deze workshop ontwikkeld. In deze workshop maakt je je eigen Journal Omslag van Krafttex, ook wel Washable Paper genoemd. Dit prachtige materiaal ziet eruit als stevig kraftpapier, maar het is zo sterk als leer, het scheurt niet en je kan het zelfs wassen! Het papier kun je helemaal personaliseren met stempels, letterstempels of letterstansen. Heb je nog nooit met stempels gewerkt? Geen probleem ik geef je graag inspirerende ideeën en uitleg. Ben je al bedreven, dan heb je nu de kans om eens op een heel ander materiaal te stempelen.

Het in elkaar zetten van de omslag is supersimpel met het slimme voorbeeld. In de omslag passen één tot vier Fernweh boekjes, A5 boekjes of de speciale zigzag-vulling van Wie Maakt Het. Je bepaalt zelf het formaat en je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Voor de sluiting van het omslag kies je een mooie tint elastiek of een speciaal knopje. Wil je een handig vak in je omslag voor je losse knipsels? Ook dat is mogelijk!

Alle materialen zijn aanwezig, We hebben rubber stempels en clear stamps, maar je kunt natuurlijk altijd je eigen stempels en je favoriete kleuren (watervaste)  inkt meenemen.

Graag wel een stanleymes en snijmat mee nemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Docent: Geeke Voortman Alleen op vrijdag aanwezig


Over @Wie Maakt Het? / Jíj Maakt Het!

Wie zit er achter Wie Maakt Het?

Wie Maakt Het is van Geeke Voortman. Ik ben grafisch ontwerper en ik maak boeken, logo’s en huisstijlen. Ook maak ik elk jaar een zelfontworpen planner: de PaperPlanner (voorheen Design-Agenda). Dit is een prachtige gebonden planner die je helemaal naar eigen wens kunt indelen. Voor mijn werk ben ik veel met lettertypes bezig voor drukwerk of met stempels.

Naast het grafische werk maak ik etuis en laptophoezen van washable paper. Mijn bedrijf heb ik Wie Maakt Het genoemd, omdat ik altijd bezig ben met dingen te maken. In mijn webshop komen steeds meer artikelen, allemaal van eigen hand. Neem eens een kijkje of er iets voor jou bij zit. Vanaf begin juni komen ook de eerste Jij-Maakt-Het-DIY-pakketten in mijn webshop. Abonneer je op de nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe items en speciale acties!