Tickets

PaperPassion

Voor PaperPassion zijn er vanaf nu alleen nog online kaarten te bestellen en geen losse kaartjes aan de kassa, zodat we vooraf exact weten hoeveel personen er binnen zijn per dagdeel.  We snappen dat je even wacht met bestellen gezien de huidige ontwikkelingen omtrent Covid-19.  We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en beslissingen van de overheid. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ben jij als eerste op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen omtrent de voortgang van PaperPassion. We hopen jullie snel weer live, gezond en veilig te mogen ontvangen in de Koepelhal! Uiteraard blijven de reeds gekochte tickets geldig, indien wij genoodzaakt zijn om PaperPassion te verplaatsen naar een andere datum.

Dagticket

ticket

Boek nu je ticket 

 Een dag lang inspiratie, shoppen en aan de slag tijdens deze interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier!


€ 8,50 euro p.p.

Bestel uw ticket
Kinderticket

ticket

PaperPassion is ook leuk voor kinderen!

Zij kunnen mee onder begeleiding van een volwassene. Kinderen t/m 5 jaar zijn gratis. Vanaf 6 t/m 12 jaar koop je een kinderkaartje.


€ 5,00 euro p.p.

Bestel uw ticket
Passe-partout

ticket

Heb je aan één dag niet genoeg?

Koop een passe-partout, geldig om 2 of 3 dagen te genieten van de gezelligheid en inspiratie bij PAPERPASSION.***


€ 16,00 euro p.p.

Bestel uw ticket

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging schrijf je straks dan ook in voor een van de mini-masterclasses #paperfoodpassion. Ook in 2020 zullen deze weer plaatsvinden. Hou de website in de gaten voor meer informatie.

De Koepelhal ligt op een kleine 10 minuten lopen, direct achter het Centraal NS station.