Brabants Dagblad

Eerste editie PaperPassion beurs in Koepelhal Tilburg
30
okt

Eerste editie PaperPassion beurs in Koepelhal Tilburg

image-6581878-copy
Geplaatst op Brabants Dagblad
TILBURG – Een hippe happening voor papierliefhebbers. De Koepelhal in Tilburg is nog tot en met zaterdag 29 oktober het terrein van de eerste editie van PaperPassion. Een beurs waar traditionele hobby’s zoals kalligrafie, stempelen en collages maken in een modern jasje zijn gestoken. Op de vloer zijn ruim vijfenzeventig stands te vinden en tal van workshops te volgen.

Tine Tieben (65) is helemaal vanuit het Friese Dokkum naar Tilburg afgereisd. Ze maakt het liefst layouts op speciaal scrappapier en gebruikt daarvoor foto’s uit eigen werk. “Ik ben begonnen met fotograferen en vanuit daar verdergegaan.”

Volledig gefocust schrijft Zoë Geenen (23) sierlijke letters op papier tijdens een workshop Handlettering. “Moderne kalligrafie is zo leuk, je kunt echt je eigen letter vormgeven.”

De creatieve Denise Beckand (52) maakt inmiddels al vier jaar gepassioneerd kunstwerken van papier. Een product dat naar eigen zeggen voor het grijpen ligt. “Papier is heerlijk materiaal. Ik zoek de grens van de vormen op, het hoeft niet altijd herkenbaar te zijn.”

>>Lees hier het artikel

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren