#Vriendinnenvrijdag

“In privésfeer neem ik ze wel mee in mijn passie door te delen wat ik maak en ik merk wel dat er meerdere om mij heen ook enthousiast raken.”

Stel je even voor.
Mijn naam is Helma van Beek – Huls. En ik ben nu bijna 12 jaar getrouwd met Ard en dankbaar voor mijn twee kinderen Lieke en Lars van 7 en 5 jaar oud.

Wat voor werk doe je?
Al een aantal jaar ben ik werkzaam bij een verzekeringskantoor (Z&P advies) in Nijkerkerveen. Hier werk ik parttime. Begin dit jaar heb ik daar de functie adviseur schadeverzekering Particulier. Een drukke baan maar wel erg leuk werk. Voorheen was ik altijd secretaresse / administratief medewerkster.

Wat is je specialisme?
Mijn specialisme…ik mag wel graag regelen en organiseren en uiteraard creatief zijn. Daarnaast ben ik een perfectionist en dat is niet altijd makkelijk 😉.

Hoe is je hobby begonnen?
Mijn hobby voor mooie creaties maken/handletteren is begonnen (stiekem heb ik even terug gezocht) in september 2014. In die periode ben ik in contact gekomen met Karin Joan en haar site. In de loop der jaren heeft zij mij steeds enthousiaster gemaakt met haar (online) workshops en ideeën.

Wat vindt je het mooiste aan papier?
Met papier kun je zoveel eigen creativiteit creëren.

Op welke creatie ben je het meest trots?
Op mijn instagram account zie je veel van mijn creaties. En ze zijn allemaal met veel plezier en passie gemaakt. Maar dit zijn er wel een paar waar ik trots op ben.

            

Ben je ook creatief bezig tijdens je vakantie?
Mijn voornemen was zeker om creatief te zijn tijdens de vakantie, maar ik had zo’n mooi boek mee…dat ik dacht.. thuis na mijn vakantie ga ik weer handletteren en creatief bezig zijn. Nu echt tijd voor iets anders! En dat beviel ook heel goed. Genieten met eigen gezin. Op deze manier was het ook relax.

Heb je in je privésfeer iemand met wie je je passie voor creativiteit deelt?
In privésfeer neem ik ze wel mee in mijn passie door te delen wat ik maak en ik merk wel dat er meerdere om mij heen ook enthousiast raken. En op de basisschool van de kinderen probeer ik tijdens de handvaardigheidslessen mijn creativiteit ook te delen. Sommige vriendinnen in privésfeer zijn ook weer creatief op andere vlakken (denk aan haken/breien/schilderen e.d.). Maar echt een avondje iets plannen met iemand uit de privé sfeer en dan creatief zijn, nee dat blijft een beetje achterwege. Zou trouwens wel heel leuk zijn. Daarom wie weet in de toekomst gezellige workshop avondjes.

Wat onderneem of bezoek je verder nog samen met die persoon?
Vorig jaar voor het eerst met een vriendin naar Creative Life geweest. Dat was erg leuk en gezellig. En met mijn dochter van 7 ben ik al een keer naar het Megaworkshopevent geweest en naar de Creabeurs in Hardenberg. Een geslaagd moeder-dochter momentje. Wie weet volgen er nog meer en kunnen we PaperPassion dan bezoeken.

Wie bewonder jij in het vak?
Zovelen zijn goed in hun vak en maken prachtige dingen! Maar als ik kijk hoe het is begonnen dan bewonder ik nog steeds Karin Joan..

Wie volg jij op Social Media? Top 5?

Maar ook Studio RosanneMetPenseel / Allthingelysian en nog veel meer accounts/personen die mooie dingen maken! Lastige vraag eigenlijk zeg want er zijn er zoveel die in de top 5 horen.

Heb je PaperPassion al eens bezocht? Zo ja, wanneer?
Nog niet bezocht omdat de afstand behoorlijk groot is. Maar het kriebelt enorm om er heen te gaan. Ik volg jullie wel op Instagram.