Anouk Bohmer

Standnummer 002
Tags

Dompel je tijdens de PaperPassion onder in de wereld van bloemen

Sommige hobby’s komen op je pad, zonder dat je ernaar op zoek bent. Dit overkwam ook Anouk Böhmer. Ze had haar eigen winkel en knapte meubels op, helaas bleek dit niet langer fysiek haalbaar. En met pijn in haar hart sloot ze de winkel, aan haar droom kwam een einde.

Thuis op de bank mistte Anouk de creativiteit en stuitte op een artikel over papieren bloemen. Ze bestelde een aantal kleuren crepepapier en ging zelf aan de slag. Ze besloot om haar bloemen via sociale media te delen en hier werd enorm goed op gereageerd. Dit motivieerde haar om er steeds meer mee aan de slag te gaan, ondanks haar fysieke ongemakken. Het zorgde ervoor dat juist de bloemen die zij maakte, haar weer lieten bloeien. Zo zie je maar wat de kracht van bloemen is.  

Anouk maakt gebruik van prachtig crepepapier en haalt veel energie uit het namaken van echte bloemen. Toch vindt ze het ook heerlijk om zelf mooie bloemen te verzinnen en hierdoor ontstaan allerlei schitterende creaties. Juist het gebruik van eigen creativiteit zorgt ervoor dat de mooiste bloemen ontstaan. Anouk wil je tijdens PaperPassion laten zien wat je allemaal kunt maken en zal zelf aan het werk zijn. Waardoor jij in de gelegenheid bent om alle vragen te stellen die je hebt. En ondertussen kun je de bloemen bekijken die al gemaakt zijn door haar.  

“Ik kan niet wachten om je te ontmoeten tijdens de beurs”

Anouk