Atelier de goede moet

Standnummer 013

Voor een blijvend goede band

In het mooie land van Maas en Waal, aan de rand van Dreumel, ligt atelier de goede moet. Sinds 2002 is dit atelier de thuis- en uitvalsbasis van Inge van den Thillart: beeldend kunstenaar, graficus en handboekbinder.

Naast het vrije beeldende werk heeft Inge een voorliefde voor ambachtelijk werk. In haar vak als handboekbinder kan zij beide manieren van werken verenigen.

 

Als graficus heeft Inge zich toegelegd op het handboekbinden. Allereerst om haar eigen prenten zo op een fraaie manier in de vorm van een boek, doos of cassette te kunnen presenteren. Precies op maat en passend bij de inhoud en gebruiksfunctie.

Voor ieder die is geïnteresseerd in het handmatig maken en binden van een eigen boek, biedt Inge een online cursusprogramma: Binden & Banden.

 

AANBIEDING ONLINE BASISCURSUS BINDEN & BANDEN

Ter gelegenheid van het vijftienjarig bestaan van het atelier, geldt speciaal voor bezoekers van de Paperpassion een mooie aanbieding. Gedurende de beursdagen tot en met 5 december 2017, is de prijs voor de online basiscursus Binden & Banden 337 euro. Dit is een korting van 80 euro op de reguliere prijs van 417 euro. Een unieke kans exclusief voor bezoekers van de beurs. Klik hier of bij de acties op deze site, om je cursus met korting te bestellen.

Bij gebruik van de kortingscode (verkrijgbaar bij de stand van het atelier en op de mooie flyer in de Goodiebag), aanmelding en betaling binnen de voornoemde termijn, heb je recht op deze aanbieding.

Het werkt eenvoudig. Plaats het product in de winkelmand en vul dan je kortingscode in.

BINDEN & BANDEN

Boeken maken die je leven verrijken

In Binden & Banden gaan ambacht en verbeelding hand in hand. Het biedt een brede degelijke basis als je wilt leren hoe je jouw eigen mooie boek kunt binden op een wijze die helemaal past bij wat jij wilt laten zien en vertellen. Een basis waarop je zonder moeite zelfstandig voort kunt bouwen.

Dit online programma is ideaal voor mensen die graag zelfstandig thuis in hun eigen tijd en tempo aan de slag willen. Het is geschikt voor beginners en gevorderden. Je hebt er geen grote of dure apparatuur of materialen voor nodig. Het lesmateriaal blijft onbeperkt toegankelijk en bestaat uit duidelijke werkboeken en video’s.

Mogelijke toepassingen: prenten, tekeningen, foto’s, verhalen, gedichten, recepten.

Wil jij zelf aan de slag?

Er is keuze uit een online basiscursus plus enkele losse modules. De losse modules worden in de loop van het jaar uitgebreid. Op de website vind je beschrijvingen van het aanbod.