Boekselen Loes Vork

Standnummer 020
Tags

Boekselen is het woord dat ik zelf heb bedacht voor mijn hobby: creatief werken in een uitgelezen boek. Het is een fijne techniek om te spelen en ontspannen, om je creativiteit op gang te brengen en houden, en om naar jezelf te kijken. Iedereen kan het. Ik geef er met veel plezier workshops in.

Boekselen is mijn hobby. Ik kreeg er veel reacties op en dat heeft me doen besluiten om er ook huiskamerworkshops in te geven. Ik geef workshops Boekselen, Boekselen voor gevorderden, Stempels maken, Gevonden Gedichten en Honeycomb bollen maken.
Mijn hobby’s en mijn werk hebben samen geleid tot de oprichting van Groene Hart Creatief (voorheen Creatief Gouda), een platform voor aanbieders van creatieve workshops in Gouda en omgeving. Het is een succesvol voorbeeld van gezamenlijke marketing.
Ook heb ik veel plezier in het organiseren van Sketchcrawls in Gouda, samen met MonkiesMooiste. Iedere drie maanden gaan we tekenen op locatie en dat gebeurt tegelijkertijd op vele plaatsen over de hele wereld. Je bent welkom! En mocht je denken dat je niet kunt tekenen, zoek dan eens op #dtt.
Rode draad door al mijn activiteiten: persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid, creativiteit en plezier. Ik zie je graag!