Colourstock International

Standnummer Tafel 4ab
Tags

 

Colourstock International is de distributeur voor de Benelux voor oa. Panpastel, Copic Markers, Molotow, Gelli Arts en Ara Verf. Wij geven een workshop met Panpastel. De workshop die gegeven wordt is : Doodelen met PanPastel op de GelliPlate en zal verzorgd worden door onderstaande personen. Ze zijn niet allemaal alle dagen aanwezig, dus kijk goed bij de omschrijving wie, wanneer aanwezig zal zijn.

:

 

Diny van Sprakel: Vrijdag
Ik ben Diny Sprakel, ik ben sinds 1990 actief in de creatieve sector. Heb sinds die tijd in bijna alle onderdelen van de creatieve branche gewerkt. Voornamelijk in het promoten en ontwikkelen van producten voor bedrijven in Nederland en daarbuiten. Ook heb ik veel trainingen, cursussen en workshops gegeven. Ik kan nu ik gepensioneerd ben nog meer tijd besteden aan wat ik liefst doe; werken met mooie materialen, zoals kleurmiddelen Copic, PanPAstel, potloden , watercolor en wat ik nog meer in mijn handen krijg. Ook mooie stempels, masks en wat er nog meer aan producten op de markt komt laat mijn hart sneller kloppen. Gezien mijn leeftijd probeer ik het wat rustiger aan te doen, daarom ben ik slechts één dag op de Paperpassion actief. Ik wil deze mooie beurs echt niet missen. Ik hoop jullie op vrijdag aan onze tafel te zien om jullie te helpen bij maken een mooie creatie met PanPastel op de GelliPlate.

Kyra Maas: Zaterdag en zondag
Zo lang ik mij kan herinneren ben ik, Kyra Maas, creatief bezig. Met het scheuren in de kinderbox van Libelles is het ooit begonnen. Nu zijn er een aantal divisies waar ik met hart en ziel mee bezig ben. Onder andere Mixed Media, maar ook kleuren met Copics en potloden. Watercolour en de GelliPlate . Ik geef graag workshops. Ik vind het heerlijk om mijn passie te delen met andere mensen. Met heel veel plezier ben ik twee dagen aanwezig op de PaperPassion, een prachtige, sfeervolle beurs. Hopelijk zie ik jullie zaterdag en/of zondag. We gaan aan de slag met het fantastische medium PanPastel en de Gelliplate. Tot dan.

Karen Hemel: Zaterdag
Mijn naam is Karen Hemel. Ik weet niet anders dan dat ik altijd wel creatief bezig ben geweest. Ik ben net zoals bijna iedereen begonnen met 3-d kaarten en origami en ben steeds mee gegaan met de nieuwere technieken die ontstonden. Ik vind alles leuk en ben ook dankbaar dat ik mijn kennis met de mooie produkten van Colourstock zoals de Copics, Pan Pastel en Gelliplate kan overdragen aan anderen via de workshops en demo’s die ik mag geven door heel Nederland.

Yvonne van den Berg: Vrijdag en zondag
Mijn naam is Yvonne van den Berg, ik ben al heel wat jaartjes lekker creatief bezig, dat begon ooit met origami. Ik ben dan ook dol op papier en alle leuke technieken die je daarop uit kunt oefenen. Onder de vlag van Colourstock heb ik de afgelopen jaren met veel plezier workshops mogen geven met PanPastel. Wat is er nu fijner om lekker bezig te zijn met een van de fantastische kleurmiddelen die onder het beheer van Colourstock vallen, zoals natuurlijk ook de Copic Markers, de Daniël Smith watercolor verf etc.. Met veel plezier leren we jullie hoe je prachtige prints kunt maken met PanPastel en de GelliPlate.

 

blogger-glossy-icon