De wereld van PIXel

Standnummer 004

De wereld van PIXel

De wereld van PIXel bestaat uit verschillende continenten: de wenskaarten, stempels en stencils, de creatieve letter-workshops in het aterlier zoals de creat ‘UURtjes en de Letterreizen, de grafische vormgeving en drukwerkvoorbereiding.

De wenskaartencollectie bestaat uit eigen ontwerpen voor allerlei gelegenheden. Van verjaardagen, steuntje in de rug, kaarten met warme teksten, Klopje-op-de schouderen rouwkaarten met een troostend woord.

De stempels bestaan uit woorden, vrolijke wensen en grafische illustraties.

De stencils zijn voornamelijk alfabetten, om vlot een eigen-letterontwerp te kunnen maken en/of creatief letters te verwerken op een gelliplate, monoprint, embossing, etc.

Kortom wat De wereld van PIXel bijzonder maakt, zijn de ontwerpen die met veel plezier worden gemaakt in eigen atelier.

De wereld van PIXel komt naar PapperPasion met kalligrafische wenskaarten, stempels en stencils. tijdens de beurs kan je aanschuiven voor een mini-workshop om een wenskaart te maken voor €1,00. En ben je van harte welkom om vragen te stellen over het aanbod letter-workshops die worden georganiseerd in het atelier van De wereld van PIXel. Wij kijken er naar uit om jullie te verwelkomen!