Kri-eet Home Inspirations

Kri-eet home inspirations is een bedrijf dat mensen wil inspireren om mooie handletterquotes en bulletjournals te maken. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar unieke, eigentijdse woondecoraties. Een aantal teksten worden met het gezin bedacht, de handletterpakketten, bulletmapjes en verschillende woondecoraties worden met veel aandacht en passie door Kri-eet ontworpen. Deze kunnen in een workshop in het atelier in Rijpwetering of op locatie gemaakt worden.

Daarnaast vind je bij Kri-eet lieve kegelstempeltjes. Prachtige kaarten en stationary van Zinvol, Zoedt , Winkeltje van Anne, de Maalzolder en niet te vergeten en zeer populair de Kletspotten!! De woonaccessoires van Ib Laursen en de mooie lijn van Home Society maken het plaatje compleet. De producten van Kri-eet zijn basics in het zwart/wit en kraft en prachtig door hun eenvoud. Passend in ieder interieur en lifestyle.

Wie zijn kri-eet home inspirations nu eigenlijk? Ella van den Ing (53 jaar) Ben van den Ing (57 jaar) Mijn rechterhand  en onze drie kinderen voor hand en spandiensten.