Ilse van Vliet

Standnummer 019

Mijn naam is Ilse van Vliet en sta dit jaar voor de 4e keer op PaperPassion met de materialen van Stampin’Up!

Ik ben met stempelen begonnen eigenlijk nadat ik het embossingpoeder had ontdekt. De eerste keer dat ik het poeder zag smelten met de warmte van het gasfornuis: geweldig! En toen liep het uit de hand: allerlei kleuren inkt, heel veel stempels, verschillende soorten papier, verschillende soorten embossingpoeder én een heattool!

En toen ontdekte ik scrapbooking. Dus kwamen er ook allerlei soorten designpapier, linten, knopen, albums, enzovoort bij. Het was alleen jammer dat soms de kleuren net niet bij elkaar pasten.

En toen ontdekte ik in 2014 Stampin’Up! Bij dit Amerikaanse merk past alles bij elkaar: de inkt is dezelfde kleur als het papier, als het lint, als het designpapier en ze hebben ook embossingpoeder! De stempels die ze uitbrengen hebben vaak een bijpassende pons of stans. Je begrijpt het al: ik ben er weg van.

Wil je zien waar ik het over heb? Kom dan bij me langs voor een workshop. We maken, net als ieder jaar, een project met de materialen uit de najaarscatalogus. Ik krijg deze begin augustus in handen dus de beschrijving en het voorbeeld kan je vanaf half augustus op deze site zien.

Zie ik je in oktober bij de workshop?