Lazoe Art

Standnummer 038

Lazoe Art

Lara van de Hoef (eigenaar van LazoeArt.nl) is kunstenaar, Docent Creatieve Vakken en Craftfulness Expert & Coach.
Het is haar doel om jouw bewust te maken van het effect van creativiteit. Door middel van creatieve opdrachten, leuke producten en bewustwording zal je ontdekken dat je heel makkelijk kunt ontspannen.
Iedereen herkent dat gevoel van ontspanning wel als je aan het tekenen, kleuren of schrijven bent. Heerlijk even niks anders dan dat. Even tijd om te ontladen en tijd voor jezelf.

Vanaf 2007 was Lara al professioneel actief met speciaal papier (decopatch) vanuit haar bedrijf Lazoe. Ze verkocht knutselmaterialen, gaf ze workshops en stond ze op grote beurzen en evenementen. Na 13 jaar werd het tijd om het anders aan te pakken. Ze wilde meer dan alleen het verkopen van materialen en meer met haar opleiding gaan doen. Door Corona is dat in een stroomversnelling gekomen.

In 2020 startte ze met LazoeArt. Grappig detail: deze website was in 1e instantie bedoeld om de enorme hoeveelheid schilderijen (die ze had gemaakt om uit een burn-out te komen) te verkopen. Inmiddels is LazoeArt een grote inspiratiebron geworden voor iedereen die het fijn vindt om met creativiteit te ontspannen.
De ervaringen als Docent, Kunstenaar, Burn-out ervaringsdeskundige en Mindfulness Coach gebruikt ze om verschillende leuke, makkelijke en laagdrempelige producten en (online) trainingen te ontwikkelen. Dat is meteen wat LazoeArt zo speciaal maakt.

De producten van LazoeArt zijn vooral producten gemaakt met (en voor) collages zoals:
– Agenda’s
– Verjaardagskalenders
– Ansichtkaarten (kerst & Oude Meesters in de Schilderkunst)
– Posters
– Craftfulness pakketten
– Vintage fotolijstjes
– Het boekje “50 Craftfulness Ideeen”
– Poezieplaatjes
– Notebooks
– Training COLLAGES MAKEN

Je kan ook een workshop volgen waarbij je zelf een collage kunt maken.

Ben je benieuwd naar Craftfulness? Kom dan gezellig langs op de stand en Lara zal je alles uitleggen.