Bron & Co

Standnummer 020

HET adres voor de perfecte workshops!

Je kunt bij ons een workshop volgen in ons fantastische atelier in Langbroek. Maar al onze workshops kun je ook online bestellen en thuis maken. Bij iedere workshop ontvang je een digitale handleiding, voorzien van duidelijke foto’s en een goede uitleg, zodat je zo thuis aan de slag kunt. Van veel workshop hebben we sinds kort ook een filmhandleiding, als deze er is van de workshop die jij besteld hebt, mailen we je die automatisch toe.

Onze workshops zijn exclusief! Bij veel workshops gebruiken we ‘andere producten’, denk aan mooie fotolijsten of kistjes. Daardoor is er per workshop maar een beperkt aantal kits beschikbaar en als dat op is…. dan is de workshop uitverkocht! Maar dat maakt wel dat je bij ons altijd een exclusieve workshop volgt. Wil je graag een workshop volgen, wacht dan dus niet te lang met boeken! Want VOL=VOL. (Digitale handleidingen en films zijn natuurlijk dan nog wel beschikbaar).

Alle workshops op locatie zijn inclusief een lekkere lunch, koffie en thee. De dagworkshops zijn van 10.00 tot 15.30 uur, tenzij anders wordt vermeld. Zelf altijd de volgende materialen meenemen: snijmat, snijapparaat, liniaal, mesje, schaar, vouwbeen, vloeibare lijm, goede dubbelzijdige tape, gluedots, foamtape, crop a dile, cornerchomper. Mocht je meer/andere materialen mee moeten nemen dan sturen we je hier van te voren een mailtje over.

Met mij mee naar PaperPassion, dus onder de ‘vlag’ van Bron&CO,  komt Peter Peter Groeneweg van der Wal mee. Peter is een ‘ras echte planner-aar’.  Werkt al jaren in en met planners en maakt de mooiste dingen. Hij heeft een grote schare volgers die hem volgen in alles wat hij mét en ín zijn planners maak. Kijk verder bij activiteiten voor informatie over een Meet&Greet met Peter Planner!

Bron&CO zal naar PaperPassion behalve workshoppakketten óók planners meenemen. Daarvan zijn er een aantal van de hand van Peter én een aantal van Bron&CO.

We zorgen voor een mooie, goed gevulde tafel voor de bezoekers!

Ik zie je graag op PaperPassion

Groet

Truike