Minke’s Meaningful-Craft Designs

Standnummer 016

Minke’s Meaningful-Craft Designs

Minke’s Knutsel-tijd is een bedrijf voor “Creativiteit en Verbinding”. Hier vind je alle (in eigen huis ontwikkelde) producten van Minke’s Meaningful-Craft Designs. In Minke’s Knutsel-tijd vind je ook een ruim aanbod aan “Betekenisvolle Activiteiten”, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Minke Brattinga:
Creatief bezig zijn is al heel lang mijn grootste hobby! Het begon allemaal met scrappen. Ik bedacht allerlei projecten en in een mum van tijd hing ons hele huis al snel vol met mijn eigen gemaakte knutsels. Met dezelfde materialen maakte ik al gauw ook kaarten.

Een uurtje knutselen per dag, geeft mij rust en heel veel voldoening. Ik kan me beter ontspannen en leer ik mezelf echt kennen. Mijn handen zijn mijn gereedschappen, die ik gebruik om ergens vorm aan te geven. Knutselen is ook een grote emotionele uitlaatklep. Mijn stemming van de dag of een gevoel wat in mij naar boven komt, kan bepalend zijn voor het materiaal waar ik mee wil gaan werken. Ook de kleurkeuze kan een emotie oproepen, het is een vorm van therapie.

In 2017 echt gestart met een bedrijf. Van een knutselclub voor kinderen aan huis via een leegstaand lokaal in de peuterschool waar ik werkte, nu weer een stapje hoger naar een locatie in een basisschool in Wieringerwerf, waar ik zeker tot eind 2023 kan blijven.

Jong geleerd is oud gedaan: De producten die ik zelf ontwerp en laat produceren, zijn niet alleen functioneel voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Mijn 2-Connect inbindsysteem is ontwikkeld voor het creëren van Journals. Ook uitermate geschikt voor alle tekeningen en knutsels van de kinderen.

Naar de PaperPassion SummerSpecial neem ik alle én zeker ook de laatste nieuwe producten mee van Minke’s Meaningful-Craft Designs en laat ik je graag kennismaken met dit nieuwe inbindsysteem.

Uiteraard geef ik een workshop. Kijk hiervoor onder activiteiten.