Studio Xplo

Standnummer Tafel 4 Vrijdag en Zaterdag

Studio Xplo

Ontdek en ontwikkel je creativiteit bij Studio Xplo

In een groot en sfeervol atelier in Tilburg, kun je onder professionele begeleiding beter of vrijer leren tekenen met houtskool, grafiet, inkt, soft- of oliepastelkrijt, schilderen met aquarelverf, acryl, waterverdunbare olieverf en werken met mixed media.

Je kunt leren stilleven tekenen of schilderen naar de waarneming, model- en portrettekenen of -schilderen, landschap, abstract of intuïtief werken. Je wordt begeleid op jóuw tempo en in technieken en onderwerpen naar eigen voorkeur.

Telkens herhalen wat je altijd gedaan hebt brengt je niet verder. Wij werken het liefst met mensen die ervoor openstaan om nieuwe dingen uit te proberen en fouten durven maken. Persoonlijke begeleiding en authenticiteit zijn onze kernwaarden. Vertel wat je wilt leren en je ontvangt de nodige tips en tricks om de gewenste vaardigheden te ontwikkelen.

Onze activiteiten zijn origineel en zeker ook geschikt voor iedereen die in groepsverband een creatieve belevingsgerichte dag wil meemaken. Tijdens onze cursussen, workshops en dagbesteding ervaar je dat nieuwsgierigheid, geduld, een beperkende situatie én lef tot verrassende inzichten en creaties leiden.

Op de PaperPassion SummerSpecial mogen belangstellende bezoekers gewoon aanschuiven om zich uitgebreid te laten informeren of om technieken uit te proberen en lekker mee te doen.

Meer informatie hierover vind je op de activiteitenpagina.

Actie: onder de mensen die zich tijdens PaperPassion inschrijven voor een cursus bij Studio Xplo verloten wij het boek Je zintuigen als inspiratie, Inleiding in de beeldende middelen of Bewust en positief je doelen bereiken, geschreven door beeldend kunstenaar Jofke®. De winnaar mag kiezen uit deze drie boeken. Deze boeken liggen ter inzage in de stand.

Tijdens de PaperPassion SummerSpecial zullen telkens twee mensen diverse teken- en schildertechnieken demonstreren aan de workshoptafel van Studio Xplo. Denk aan schilderen met acrylverf, tekenen met softpastelkrijt en mixed media technieken. Belangstellende bezoekers kunnen één-voor-één gratis aanschuiven om technieken uit te proberen en lekker mee te doen of zich te laten informeren. Wat je maakt mag je meenemen.
De makers van Studio Xplo zullen hierbij hun eigengemaakte voorbeelden tentoonstellen op tafelezeltjes.