Royal Talens

Standnummer 030a

Royal Talens

Creativiteit is een van de grootste menselijke rijkdommen. Het stimuleert ons om onszelf te uiten, om te leren en contact te maken. Het heeft de kracht om de wereld mooier te maken. Sinds we dit in 1899 ontdekten, is het altijd ons doel geweest om zoveel mogelijk mensen te stimuleren om uiting te geven aan hun creativiteit.

Creativiteit ontketenen

Wij denken oprecht dat elk mens creatief is. Daarom faciliteren we creativiteit voor iedereen en stimuleren we iedereen om creatief te zijn. Of je nu een ervaren professional bent, een geïnspireerde hobbyist, of pas net op zoek bent naar meer creativiteit in jouw leven. We begrijpen dat creativiteit soms een klein zetje nodig heeft. Zoals nieuwe inspiratie, een doel, of motivatie.

Wij zijn er voor jou

Wij geven je graag de energie om creativiteit te ontdekken en bieden je daar de beste hulpmiddelen voor. Van kleurrijke acryl en prachtige olieverf tot subtiele fineliners en potloden voor kinderen, en alles ertussenin. Royal Talens heeft alles wat je nodig hebt om jouw eigen kunst te creëren. Dus pak je penseel of stift op, maak jouw beste werk tot nu toe en uit jezelf zoals alleen jij dat kunt. Verleg jouw creatieve grenzen!

Promotie op PaperPassion

Producten zijn o.a. te koop op de stand van Hobby Voordelig. Yassmin van Yassart vertegenwoordigd Royal Talens op zaterdag 14 en zondag 15 oktober op deze stand met een interessante demonstratie. Zij leert je o.a. wat er allemaal mogelijk is met de Sakura Gelly Roll gelpennen en Amsterdam acrylverf en je mag het zelf uit proberen. Heb je een goodiebag gescoord? Daar zit een Sakura Gelly Roll shadow pen in. Verdere informatie over de demonstratie vind je hier: [link onder hier naar hun activiteitenpagina]

Stand no. 030a