Bettuelle

Standnummer 015

Bettuelle

Bettuelle is een creatieve onderneming en draagt de naam van de persoon Bettuelle zelf. Kleurrijk, verdiepend, sprankelend, dat zijn passende woorden. Bettuelle is inmiddels zeer ervaren in het geven van workshops aquarel en workshops Biblejournaling. Authenticiteit, dat is ook een kenmerk dat genoemd mag worden. Een ontwikkeling van creatieve tekenskills die hun oorsprong al vonden in de jonge jaren. Illustraties van Bettuelle zijn goed herkenbaar door een gedetailleerde en lieve, vrolijke stijl.

Op PaperPassion verkopen we watercolor setjes van Jane Daveport: onmisbare sprankelende kleuren. Geen basissetjes maar vooral aanvullingen die verrijking geven aan je papierhobby. Een keur aan diverse servetten om uit te kiezen, zeer bruikbaar voor diverse technieken, bijvoorbeeld in een junk journal en natuurlijk Biblejournaling.

Er is ook een heerlijk hoekje om even te snuffelen tussen Vintage. Prachtige duurzame Vintage spullen – van aquarelverf, tot boeken, tot oud papier – alles heeft een link met papier passie!
Daarnaast mogen een paar originelen van de hand van Bettuelle ook niet ontbreken.