Studio Cooliejoelie

Standnummer 048

Studio Cooliejoelie

Even voorstellen:

Hey hallo, ik ben paperartist Karin, het gezicht achter Studio Cooliejoelie. Ik steek oude papier ambachten in een nieuw jasje. Inmiddels werk ik ruim vijf jaar met papier. Papier blijkt geen dag saai te zijn! De liefde voor papier is er altijd geweest. Het niet kunnen weggooien van een mooi inpakpapiertje tot het bewaren van toegang tickets en bonnetjes.

Oud en nieuw papier wordt verwerkt tot een nieuw geheel, met nieuwe betekenis. Zo ontstaat er een persoonlijk en uniek werk. Dat papier een enorm veelzijdig materiaal is, is me duidelijk geworden. Zowel op het platte vlak als ruimtelijk, met verschillende kleuren en texturen. Papier is meer dan alleen om op te schrijven.

Karin maakt als Paper Artist haar eigen papierkust en ze deelt met liefde haar passie en kennis met jou. Ze tovert een vel wit papier naar een verhaal in beelden, maakt wanden vol bloemen en creëert de vreemdste papieren wezentjes. Ze zoekt de grenzen van het materiaal en vindt steeds nieuwe toepassingen voor het eeuwen oude papier.

Stap op de PaperPassion SummerSpecial in de wereld van papier en ontdek de veelzijdigheid hiervan bij Studio Cooliejoelie. Maak kennis met -en schrijf je in voor- een van de paper art workshops of kom langs om onze DIY pakketten en materialen te bekijken en te shoppen, want uiteraard zijn de papierkunsttoebehoren, papier, scharen, DIY pakketten ook te koop.

Kijk voor aanvullende informatie op de activiteitenpagina.