Studio INS & OUTS

Standnummer 005

Studio INS & OUTS

Studio Ins & Outs staat voor stijlvolle items, die je helpen om herinneringen op een mooie en laagdrempelige manier vast te leggen. Wij geloven echt dat het maken van fotoboeken helpt in het onthouden van al die kleine en mooie momenten in het leven.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam in de invulboeken wereld, samen met een team van collega’s werken wij elke dag aan het verkopen en verzenden van onze producten.

Studio Ins & Outs heeft 32 verschillende boeken waarvan een groot deel in 4 kleuren verkrijgbaar is! Naast alle mooie boeken is er ook een volledige eigen stationery lijn met paper pads, washi tapes, stickervellen, die-cuts en  producten van Vaessen Creative.

Bovendien verkopen we Canon fotoprinters (Selphy cp1300) en accessoires.

Laat je inspireren door Studio Ins & Outs met een bezoek aan hun stand op de PaperPassion SummerSpecial. Zij laten jou daar zien hoe je, zowel met de Canon SELPHY als de Canon Zoemini, jouw mooiste verhaal kan creëren.

De Canon Zoemini is een handige mini printer, ideaal voor al je DIY-projecten. En het leuke is, jij kan hem winnen, want dankzij onze partner Canon mogen wij er eentje gratis weggeven aan een van onze PaperPassion fans tijdens het PaperPassion PRIJZENCIRCUS, dat los barst van 25 juli t/m 1 augustus.