Sessie 2.2
12.30 : 14.30 uur
Mixed Media
Cotton Ragtime Journal

Sessie 2.2
12.30 : 14.30 uur
Mixed Media
Cotton Ragtime Journal

Elke dag vinden er, verdeeld over twee zalen, drie sessies plaats, die uit drie verschillende workshops bestaan. Je hebt per dag dus keuze uit negen verschillende workshops. Let er bij je keuze wel op, dat je geen twee workshops kiest op hetzelfde tijdstip. Je kunt per dag maximaal drie minimasterclasses volgen.

Locatie: PaperPassion – Koepelhal Tilburg
Zaal 1 – 1e verdieping, er is geen lift aanwezig

Tijdstip: 12:30-14:30 uur

De sessie start precies om 12.30 uur, zorg dat je op tijd bent. Op vertoon van je ticket mag je 10 minuten voor aanvang van de minimasterclass naar boven. Gemiste workshops kunnen helaas niet op een ander tijdstip ingehaald worden.

Maximaal aantal deelnemers per workshop: 12
Er mag tijdens de workshops gefotografeerd worden voor eigen gebruik
Reserveer dit Paper-Food-Passion arrangement op de dag van je keuze via de button onderaan de pagina

SESSIE 2.2:Mixed Media-Cotton Ragtime Journal
Mixed Media-project op Handmade Cotton Ragtime Journal

Docent: Kay & Alfie Halliwell-Sutton

Technieken die gebruikt worden:
Voor het eerst op PaperPassion! Kay en Alfie reizen vanuit Engeland af naar de Koepelhal in Tilburg, om jullie meer te vertellen over hun prachtige producten. Niet alleen geschikt voor papier, maar ze hebben ook varianten bij zich voor het verwerken op stof. Leer Mixed Media-technieken om een ​​prachtig minidagboek te maken. Met behulp van IndigoBlu-stempels, verf en een Cotton Ragtime Journal

Niveau:
Beginner tot ervaren – iedereen kan het leren

Zelf meenemen:
Kwasten – platte kwast van 2 cm / ronde kwast nr.6

Kosten: € 25,00
Inbegrepen  bij deze sessie is koffie/thee/water en een belegd broodje. De prijs is exclusief entree PaperPassion. (Prijs vanaf € 8,50 zie https://www.paperpassion.nl/tickets/)

Wat krijg je behalve bovenstaande?
Een workshoppakket met alle materialen, die nodig zijn om dit prachtige minidagboek te maken. Natuurlijk mag je alle materialen die op tafel aanwezig zijn, gebruiken. Bovendien is er een duidelijke hand-out, om thuis ook aan de slag te gaan. Bovendien wordt er elke dag een schitterend pakket ter waarde van € 100,00 verloot. Alle deelnemers aan deze minimasterclass dingen mee. (Eén prijswinnaar per dag)