Sessie 3.2
15.00 : 17.00 uur
Flitterglu & Gilding Flake

Sessie 3.2
15.00 : 17.00 uur
Flitterglu & Gilding Flake

Elke dag vinden er, verdeeld over twee zalen, drie sessies plaats, die uit drie verschillende workshops bestaan. Je hebt per dag dus keuze uit negen verschillende workshops. Let er bij je keuze wel op, dat je geen twee workshops kiest op hetzelfde tijdstip. Je kunt per dag maximaal drie minimasterclasses volgen.

Locatie: PaperPassion – Koepelhal Tilburg
Zaal 1 – 1e verdieping, er is geen lift aanwezig

Tijdstip: 15:00-17:00 uur

De sessie start precies om 15.00 uur, zorg dat je op tijd bent. Op vertoon van je ticket mag je 10 minuten voor aanvang van de minimasterclass naar boven. Gemiste workshops kunnen helaas niet op een ander tijdstip ingehaald worden.

Maximaal aantal deelnemers per workshop: 12
Er mag tijdens de workshops gefotografeerd worden voor eigen gebruik
Reserveer dit Paper-Food-Passion arrangement op de dag van je keuze via de button onderaan de pagina

SESSIE 3.2: Flitterglu & Gilding Flake

Docent: Kay & Alfie Halliwell-Sutton

Technieken die gebruikt worden:
Voor het eerst op PaperPassion! Kay en Alfie reizen vanuit Engeland af naar de Koepelhal in Tilburg, om jullie meer te vertellen over hun prachtige producten. Niet alleen geschikt voor papier, maar ze hebben ook varianten bij zich voor het verwerken op stof.
In IndigoBlu’s beroemde workshop Flitterglu en Gilding Flake, leer je hoe je de Flitterglu-techniek kunt gebruiken om een ​​mooie gestempelde en vergulde kaart te maken.

Niveau:
Beginner tot ervaren – iedereen kan het leren

Zelf meenemen:
Niets alles is aanwezig

Kosten: € 25,00
Inbegrepen  bij deze sessie is koffie/thee/water en naar keuze hartige of zoete lekkernijen.
De prijs is exclusief entree PaperPassion. (Prijs vanaf € 8,50 zie https://www.paperpassion.nl/tickets/)

 

Wat krijg je behalve bovenstaande?
Een workshoppakket met alle materialen, die nodig zijn om dit prachtige werkstuk te maken. Natuurlijk mag je alle materialen die op tafel aanwezig zijn, gebruiken. Bovendien is er een duidelijke hand-out, om er thuis ook mee verder te gaan.Bovendien wordt er elke dag een schitterend pakket ter waarde van € 100,00 verloot. Alle deelnemers aan deze minimasterclass dingen mee. (Eén prijswinnaar per dag)