Blog Hemelsblauw

Leuke tip voor paper lovers! (+ een leuk nieuwtje)
18
okt

Blog Hemelsblauw – Leuke tip voor paper lovers! (+ een leuk nieuwtje)

610_8592 Heb jij net zoveel passie voor papier als wij? Dan hebben wij een erg leuke tip voor je! Op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober vindt PaperPassion plaats in de Koepelhal in Tilburg (een supertoffe locatie trouwens!).

Wat is dat dan?

Op dit evenement kom je van alles tegen om te bekijken en te doen. Van uitgevers tot designers en van papierscheppen tot kalligrafie, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Als het maar met papier te maken heeft. PaperPassion: “Een hippe interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier, foto’s en beelden in al zijn vormen! Knippen, snijden, plakken, kleuren, vouwen, verven, beschilderen of beschrijven. Je mag helemaal los gaan en lekker shoppen of aanschuiven bij bloggers en vloggers voor informatie, inspiratie of make&takes. Start met een persoonlijk boek in de Art Journaling hoek, maak boomhangers van papier of vouw en beplak een ludieke lamp. Heb je moeite om planten in leven te houden? Of kan je maar niet die ene plant vinden die echt bij jou interieur of persoonlijkheid hoort? Maak dan je eigen kamerplant van papier!”

   >>Lees verder

Ik ben Annemarij (25 jaar) en ik hou van dingen maken, moderne kunst bekijken, de zon zien schijnen, nieuwe dingen leren, mensen observeren én natuurlijk van mijn man Pieter. Ik ben net afgestudeerd als Docent Beeldende Kunst en Vormgeving en geef kunstlessen aan vmbo-leerlingen in Rotterdam. Volg mij op mijn blog hemelsblauw

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren