Gastblog Buttydaantje #1

Even voorstellen
10
okt

Gastblog Buttydaantje #1 – Even voorstellen

ik_mei2016Wat een eer om te mogen bloggen voor PaperPassion. Een kleine droom die uitkomt! Want los van het feit dat ik blog op mijn eigen blog en voor Shops with Love, inspireer ik natuurlijk zoveel mogelijk mensen met mijn passies!

Ik ben Daniëlle, 26 jaar, getrouwd met Lukas en moeder van onze twee peuterdochters. In het dagelijks leven ben ik een thuisblijfmoeder met een passie voor schrijven en DIY-en. Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik een kleine webshop geopend waarin ik handgemaakte producten van vilt en papier verkoop. Hiervan gaat er altijd een deel naar het goede doel. Later heb ik mijn blog weer opgepakt. Hier was ik al mee begonnen op mijn 15e, maar tijdens mijn studies is dit een beetje in het water gevallen. Na de komst van onze jongste vond ik het tijd om het bloggen weer op te pakken. Aanvankelijk was het een mamablog, maar in maart dit jaar heb ik besloten om te gaan naar een creatieve blog over DIY-en, snailmail, lekkere recepten en andere creatieve tips. Sinds kort ben ik ook begonnen met handletteren. Werkelijk een verslaving. Ik verkoop nu ook handlettering naamkaarten, maar ook op mijn blog wil ik er steeds meer aandacht aan geven door middel van tips en tutorials!

Snailmail

Snailmail, wat is dat nu precies? Een letterlijke vertaling is; trage post. En img_5541eigenlijk is het dat ook, alleen dan nét wat meer! Het is een klein kunstwerkje in een envelop. Iets wat je speciaal maakt voor een ander van papier, washitape, stickers, labels en noem zo maar op. Zeer ontspannend om te doen. Voor jezelf een feestje om te maken, voor de ander om te krijgen!

Het lijkt me ontzettend gezellig om je te ontmoeten tijdens PaperPassion, zodat ik je kan laten zien wat ik allemaal maak, mee bezig ben, maar vooral, jou kan inspireren!

Graag zie ik je op zaterdag 29 oktober.

Liefs, Daniëlle

Wil je reageren op deze blog kijk dan even op de facebook pagina van paperpassion.

img_5352 img_5358 handlettering-kaarten

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren