Gastblog Marion #1

Creatief bezig zijn
4
okt

Gastblog Marion #1 – Creatief bezig zijn

picsart_1440614275671Hi Iedereen,

Ik ben Marion Kroeze, 23 jaar en woon in een klein dorpje in het mooie Twente. Mijn grootste hobby is creatief bezig zijn en dan vooral met papier. Op dit gebied ben ik dan ook een echte duizendpoot.

Zo vind ik het bijvoorbeeld heerlijk om te tekenen en te schilderen en maak ik op verschillende manieren en technieken mijn eigen kaarten. Daarnaast ben ik gek op stationary, maak ik zeer regelmatig een leuke DIY en vind ik het fantastisch om leuke post (Snailmail) te maken. Ook vind ik het heerlijk om te schrijven en dit alles met elkaar te combineren. Iets wat ik probeer te doen op mijn creatieve lifestyle blog, waar ik wekelijks meerdere artikelen plaats.

Acrealife

Zoals ik al vertelde, kun je mijn blog Acrealife dus het beste omschrijven als een creatieve lifestyle blog. Ik ben hiermee begonnen, omdat ik een plekje zocht om mijn passie te kunnen delen, producten & creaties kan delen en tips kan uitwisselen. Ik schrijf eigenlijk over alles wat ik doe op creatief gebied. De ene keer leuke stempels, een leuke DIY en een andere keer een van mijn zelf gemaakte kaartjes..

Voor de artikelen op PaperPassion ga ik mij vooral richten op het Snailmailen. Ik vertel je wat het is, waarom het zo leuk is en ik laat je zien hoe je een (beginners) Snailmail zou kunnen maken.

Groetjes Marion

Wil je reageren op deze blog kijk dan even op de facebook pagina van PaperPassion.

art1

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren