Deelnemers

PaperPassion 2019

Deelnemers PaperPassion 18, 19 en 20 oktober 2019

Eindelijk is het zover! De deelnemers van PaperPassion 2019 zijn bekend en ook dit jaar gaan we er weer een leuke, gezellige, verrassende happening van maken. Hieronder vindt u het overzicht van de deelnemers van 2019. Deze lijst zal de komende tijd nog aangevuld worden, dus blijf de website in de gaten houden!

PaperPassion is een interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier! Knippen, snijden, plakken, kleuren, vouwen, verven, beschilderen of beschrijven. Je mag helemaal los gaan voor jezelf, je interieur of voor een ander. Op internet weten onze bezoekers de inspiratie te vinden, maar niets is leuker om het zelf te doen! Shoppen of aanschuiven bij specialisten, bloggers en vloggers voor informatie, beleving, vragen en make & takes. PaperPassion is dan ook de enige beurs in Nederland die zich voor 100% richt op creatievelingen met een passie voor papier, foto’s, letters en beelden in al z’n vormen!

Volg ons op socialmedia en schrijf je in via de nieuwsbrief. Dan ben jij als eerste op de hoogte welke leuke deelnemers je dit jaar weer kunt ontmoeten!