Verwennement juli 2021

VIP dag samen creatief

Een volledig verzorgd all-inclusive arrangement met private shopping en inclusief minimaal twee workshops van 1½ uur. Kleinschalig (max 30 bezoekers per dag), veilig en gezellig! Het PAPERPASSION Verwennement is op 2 en 3 juli op Ons Koningsoord, een voormalig klooster in Berkel-Enschot. We hebben diverse ruimtes tot onze beschikking en bij mooi weer kunnen we ook gebruik maken van de tuin. Dit exclusieve arrangement kost € 125,–. Workshops in- én materialen voor scrappen, mixed media, stempelen, handletteren, doodlen, art journaling, planners en andere technieken met papier vormen de basis.

Lijkt het jou ook weer zo fijn om er op uit te gaan en samen creatief te zijn? Wil jij er zeker van zijn dat je één van de 30 personen bent, die we tijdens het PAPERPASSION Verwennement in de watten gaan leggen? Meld je omgaand aan via info@paperpassion.nl met als onderwerp: Vooraanmelding PAPERPASSION Verwennement. Geef aan waar jij graag een workshop in zou willen volgen. We informeren je met voorrang zo gauw we nieuws hebben over de workshops, locatie en data. 

We houden rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Wat kan ik verwachten?

 • Een leuke inspirerende dag met 30 gelijkgestemden

 • Een feestelijk welkomstdrankje

 • Safety first goodiebag

 • Minimaal twee workshops van 1,5 uur

 • Bij beschikbaarheid derde workshop

 • 1e hulp bij probleemgevalletjes met je project

 • Private shopping bij diverse ‘winkeltjes’

 • Advies & inspiratie van specialist(en)

 • Drankjes, hapjes, verwennerijen en lunch inclusief

 • Team PAPERPASSION om je in de watten te leggen

 • Rijkgevulde goodiebag vol inspiratie

Prijs van het VIP arrangement is 125,- euro

Programma / workshops

Onderstaand vind je het workshopprogramma. Wil jij nog mee doen, meld je dan snel aan via info@paperpassion.nl met als onderwerp: Laatste plaatsen Verwennement. Geef aan welke dag je kunt. En je krijgt spoedig antwoord.

Laatste plaatsen beschikbaar: meld je nog snel aan!


Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Wil jij aanwezig zijn, meld je dan snel aan via info@paperpassion.nl met als onderwerp: Verwennement PaperPassion. Geef aan welke dag(en) je kunt en welke 3 workshops je wilt volgen. Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord. Tot snel!

Locatie Verwennement 2021

Midden in Berkel-Enschot staat het monumentale Koningsoord. Dit klooster is volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebouwd. Je vindt hier multifunctionele ruimtes, kunt er heerlijk eten en er zijn tal van recreatiemogelijkheden te vinden in en rondom de kloostergebouwen. Een aangename plek die gekenmerkt kan worden als de ‘huiskamer’ van het dorp. Binnen de muren van het klooster vindt het PAPERPASSION verwennement in het Cultureel Centrum De Schalm plaats.

Adres:

Ons Koningsoord
Cultureel Centrum De Schalm
Trappistinnentuin 77
5057 DJ Berkel-Enschot